AdaNet AB - vad är det?

I augusti 2012 ombildades det väletablerade företaget WWWorkshop till aktiebolag och bytte samtidigt namn till AdaNet Göteborg AB. AdaNet tar i och med detta över alla avtal som tecknats med WWWorkshop. Samma villkor som tidigare kvarstår.

Vi är fortfarande samma företag med samma personal och samma utbud av tjänster - allt inom internet, datorer, hemelektronik och tillbehör.

Vår affärsidé bygger på DLX (= det lilla extra!). Vad är då DLX? Vi citerar Fredrik Agréns ledare i "PC för alla" nr 8/97:

"Det kan handla om allt från att han bjuder på den billiga, men ack så nödvändiga kabeln när jag köper min skrivare. Eller så kanske han svarar på mina luddiga nybörjarfrågor - trots att jag avslöjat att jag faktiskt inte tänkt göra mitt köp samma dag. Han hjälper kanske också till att bära den där tunga bildskärmen ut till bilen och kanske är han beredd att följa med hem och hjälpa till med PC-installationen utan extra kostnad."

Detta går att sammanfatta med ett enda ord: Service!

Och just service är vårt motto. Vi vill alltid finnas till hands för att hjälpa våra kunder på alla sätt vi någonsin kan. Inga problem är för svåra, inga frågor är för dumma.

Vi erbjuder bra dator- och hemelektronikprodukter till humana priser. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner med domänregistrering och uppläggning av webbhotell och epost. Vi tar även konsultuppdrag, om ni vill ha hjälp med att bygga ett nätverk, ansluta en fast uppkoppling eller har problem med era datorer eller nätverk på något sätt.

AdaNet/WWWorkshop bildades 1996. Vi är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet av Internet samt hela den kompetens våra samarbetspartners har.

Hittar du inte det du söker på våra sidor, så kontakta oss.

Vi kan lösa det mesta inom internet och datorer.